marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un gorjean și-a internat forțat consătenii: peste 100 de zile de spitalizare

Polițiștii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani, din comuna Baia de Fier. Individul, cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
„Aflându-se pe un teren ce-i aparține, de pe raza localității, ar fi avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în timpul căruia ar fi exercitat acte de violență, prin folosirea unui obiect metalic și contondent, împotriva unui tânăr, de 27 de ani, din aceeași localitate. La momentul respectiv, la fața locului a sosit un echipaj al ambulanței care a transportat persoana vătămată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma loviturii primite la nivelul feței, victima a suferit leziuni care necesită, pentru vindecare, 95-100 zile de îngrijiri medicale”, spun polițiștii gorjeni.
Totodată, s-a stabilit faptul că, în aceleași împrejurări, cel în cauză, folosindu-se de același obiect metalic, ar mai fi exercitat acte de violență și asupra unui alt localnic, de 21 de ani, suferind leziuni care necesită pentru vindecare 16-20 zile de îngrijiri medicale.

Politica