vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prima festivitate de absolvire în pandemie a elevilor din Târgu Jiu

Prima festivitate de absolvire în pandemie a tinerilor târgujieni din învățământul gimnazial a avut loc marți, pe Stadionul Municipal. Chiar dacă noul virus apărut la nivel mondial a făcut ca lucrurile să devină anormale, elevii din Târgu Jiu au primit șansa să-și ia rămas bun într-un mod plăcut.

„Ieri au debutat cu succes evenimentele organizate pentru absolvenții învățământului gimnazial din Târgu Jiu. Vreau să le mulțumesc participanților pentru înțelegere și răbdare, având în vedere faptul că a trebuit să luăm unele măsuri restrictive, dar necesare pentru a preveni riscul îmbolnăvirii cu noul coronavirus”, a fost mesajul postat miercuri de Marcel Romanescu, primarul orașului.

Tot miercuri dimineața, edilul din Târgu Jiu a informat că autoritățile locale au stabilit faptul că festivitatea programată va fi decalată cu o oră, din cauza temperaturilor ridicate preconizate. Astfel, nu este exclus ca și evenimentele din zilele următoare să fie puțin întârziate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ca urmare a temperaturilor ridicate preconizate pentru perioada următoare, am decis ca de astăzi să decalăm cu o oră programul manifestărilor. Așadar, toți participanții vor veni la stadion mai târziu cu o oră față de cum s-a anunțat inițial. Vă aștept cu drag!”, a transmis primarul

Marcel Romanescu și directorii unităților de învățământ au stabilit programul festivităților organizate pentru absolvenții de gimnaziu din municipiului Târgu Jiu. Clasele au fost programate în perioada 9-12 iunie, în fiecare zi, începând cu ora 16:30

Politica