Dolj. Situaţia epidemiologică: 760 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 354 de persoane se află în carantină

Situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă, astăzi 23.04.2020, astfel: 760 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 354 de persoane se află în carantină, 1.678 de persoane au ieșit din carantină, iar alte 12.563 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

De asemenea, potrivit comunicatului trimis de Prefectura Dolj, forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, în cursul zilei de ieri, 22 aprilie a.c., autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse prin ordonanţele militare în cazul a peste 900 de persoane, fiind totodată controlate aproximativ 120 de societăţi comerciale.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, dar şi pentru alte fapte comise în acest context, forţele de ordine au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 1.000.000 de lei.        

Populare

Recomandări

Stâlpi chiar în mijlocul trotuarului. Oamenii fac haz de necaz pe Facebook

Unii stâlpi au fost plasați în fața semafoarelor, ceea...

Rătăciți la cules de ciuperci

Acțiune de salvare în masivul Parâng derulată de salvamontiștii...

Cod Roșu în Oltenia. Ce probleme au făcut ploile și vântul

Update/ Ora 22.30 - mașină blocată în pasajul subteran...

„Salvatori din pasiune”. 24 de tineri au absolvit!

24 de tineri olteni au devenit „salvatori din pasiune”....