vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Olt. A ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe câmp

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Mărunţei, s-a răsturnat cu mașina, pe drumul judeţean DJ 546, la ieşirea din Coteana spre Brebeni. Acesta a fost descarcerat și transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, evenimentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum,  respectiv carosabil umed, scrie Gazeta Nouă.
„Astfel, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Mărunței, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, la ieșirea din comuna Coteana, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
Autoturismul a fost găsit de pompieri în afara carosabilului, răsturnat pe o parte, iar șoferul era blocat în interior. Bărbatul a fost conștient și cooperat pe timpul intervenției de extragere, pentru care pompierii au  fost nevoiți să îndepărteze parbrizul autoturismului.
Pentru stabilirea alcoolemiei, șoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primirei Urgențe Slatina.
„Pacientul, în vârstă de 46 de ani, din comuna Mărunței, a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și dureri la cap, gât și coloana vertebrală. Acesta a fost transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.
Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Sursa foto: Evenimentul de Olt

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica