marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgujienii, somați să-și mute mașinile abandonate de pe domeniul public

Poliția Locală Târgu Jiu i-a anunțat pe târgujieni să-și mute mașinile abandonate de pe domeniul public. Agenții au transmis mai multe somații, iar persoanele care nu vor răspunde solicitării vor fi amendate.

„Polițiștii locali continuă acțiunile privind identificarea autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe raza municipiului Târgu Jiu. Începând cu luna ianuarie 2020 şi până în prezent, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră al Poliţiei Locale Târgu Jiu au aplicat 35 somații pe caroseriile vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Târgu Jiu, cele mai multe dintre ele aflându-se în incinta unor parcări de reședință”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Un număr de 29 proprietari s-au conformat somațiilor aplicate de către polițiștii locali, ridicând autoturismele de pe domeniul public, iar pentru 6 vehicule au fost continuate procedurile prevăzute de Legea nr. 421 din 2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 „Aceste activități vor continua și în perioada următoare și au drept scop eliberarea locurilor de parcare din oraș ocupate de astfel de autovehicule care conferă un aspect inestetic și care pot constitui adevărate pericole pentru copii, ca urmare a degradării lor. Este posibil ca imaginea să conţină: maşină şi în aer liber”, au transmis spus oamenii legii.

Politica