vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 6 martie 2020. Ocazie unică pentru Lei

Berbec

Berbecii au clar nevoie de o pauză, fie de o vacanță, pentru că a venit momentul să se deconecteze de la activitățile zilnice. Trebuie să se relaxeze cât mai mult și să profite de momentele în care au parte de singurătate, mai ales dacă își doresc să își reîncarce bateriile. În plus, trebuie să își adune energia pentru o nouă perioadă în care vor munci pe brânci.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nativii din zodia Taur au marele noroc, fie vineri, fie în viitorul apropiat, să câștige o sumă mare de bani. Veștile sunt excelente pentru ei, mai ales că ar putea fi vorba de o moștenire, sau de o promovare la locul de muncă. Schimbările pot să apară și la nivel de carieră.

Gemeni

Gemenii vor fi nevoiți să ia o decizie foarte rapidă, la nivel sentimental. În caz contrar, ar putea ajunge să sufere foarte multă vreme, din dragoste. De aceea, trebuie să spună deschis ceea ce simt, dar și să ceară explicații de la partener. Orice decizie vor lua, trebuie să aibă foarte mult tact și să rămână calmi.

Rac

Racii au speranța ca vineri să își poată regăsi o iubire mai veche. Sunt sfătuiți însă să își lase trecutul în urmă, pentru că tot destinul va ajunge să își spună cuvântul. Trebuie să discute despre problemele actuale și să ceară ajutorul unui specialist, dacă vor considera necesar acest lucru. Vor putea să se descarce sufletește și în fața celor dragi.

Leu

Veștile sunt excelente pentru Lei, iar acești nativi au vineri o ocazie unica. Vor primi o invitație la un eveniment foarte special, acolo unde vor cunoaște o persoană deosebită. Fie vor avea parte, pe plan profesional, de o ocazia să pună mâna pe o sumă mare de bani. De asmenea, nu trebuie să lase această ocazie să le scape printre degete și trebuie să îți asculte instinctul.

Fecioară

Fecioarele au moralul la cote maxime, vineri, și vor avea parte de noi idei care să le aducă venituri însemnate. Dacă vor porni la drum în afaceri, trebuie să aibă grijă ca persoanele care li se alătură să fie de încredere.

Balanţă

Balanțele pot fi pe punctul de-a face schimbări foarte mari, care să le afecteze viața, în următorii ani. Dacă instinctul le spune să urmeze acești pași, trebuie să acționeze cu foarte multă fermitate și să nu se gândească de două ori. Totuși, sunt decizii însemnate emoțional, care i-ar putea afecta.

Scorpion

Scorpionii pot avea parte de o lecție importantă, că orice decizie este mai bună decât una amânată. De aceea, vor avea ocazia să își aprofundeze mai mult starea din prezent, însă nu trebuie să aibă regrete, indiferent de ce vor alege.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de mai multă comunicare, din partea celor din jur, ca de obicei. Vor face observații non-verbale, ce de multe ori se dovedesc a fi foarte importante. Mai mult, trebuie să își țină și ochii, și urechile, deschise. Dacă se confruntă cu o situație importantă trebuie să țină cont că orice gest poate însemna ceva.

Capricorn

Capricornii se pot resimți mai plictisiți ca de obicei și au nevoie de planuri și strategii noi. Vor fi nevoiți să își schimbe mentalitatea, dar și să aibă o viziune ceva mai optimistă. Nu trebuie să piardă timpul dacă simt că trebuie să facă anumite schimbări, în planul sentimental, sau la nivel de carieră.

Vărsător

Pentru nativii născuți sub semnul Vărsător, ziua de vineri va fi una în care evenimentele iau o turnură neașteptată. Vor putea fi propuși pentru o funcție de conducere, sau vor avea ocazia să se afirme la locul de muncă.

Pești

Peștii vor da dovadă că sunt buni ascultători, având vineri această abilitate la cote maxime. Totodată, vor fi puși la încercare de către cei din jur, care își vor enunța problemele în fața lor.

Politica