vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iubita unui fotbalist al CSU a jucat un „bilet pamflet” la pariuri!

După ce a postat biletul pe Instagram a început să se apere: „meciurile nu au nicio treabă cu Liga 1”.

Ovidiu Bic, jucător care are contract cu CSU până în 2023, iar până în vară e împrumutat la Chindia Târgoviște, are o iubită: Roxana. În timpul liber, Roxana face bilete la pariuri, pe care le urcă pe Insta Story, câteodată cu mesajul „Să fie cu noroc”. Dar nu a avut prea mult, că a pierdut biletul.
Roxana a explicat pentru ProSport că a fost de fapt un bilet pamflet, că nu sunt meciuri din Liga 1, și că Ovidiu nu era la curent cu hobby-ul ei: „Am avut o întâlnire cu niște prietene în Mediaș. Nu avem treabă cu pariurile, ne-am prostit și am pus un bilet cu meciuri ce nu au nicio treabă cu Liga 1! Oricine se uită la ce meciuri erau își dă seama că a fost mai mult un bilet pamflet! Cine cunoaște fotbal și pariurile nu ar juca niciodată ce am pus noi acolo. Până și miza era de 1 leu! Nu am obiceiul să pun la pariuri, iar Ovidiu nici atât! El nu ar face niciodată așa ceva. Chiar nu vreau să-i pătez numele cu așa ceva. El habar n-a avut de biletul ăsta”.
Ovidiu Bic a fost coechipier la Chindia Târgoviște cu Mihai Voduț, jucător care a fost suspendat doi ani de Comisia de Disciplină a FRF pentru că a pariat pe meciurile din Liga 1. Pasiunea lui Voduț pentru pariuri a fost făcută publică de iubita lui.

Ce meciuri a jucat
Nimes – Marseille: 2 
Norwich – Leicester: 2 
Brighton – Crystal Palace: 1 
Newcastle – Burnley: 1 
Bournemouth – Chelsea: 2
West Ham – Southampton: 1 
PSG – Dijon: 1 
Watford – Liverpool: 2
Amiens – Metz: 2 
Toulouse – Rennes: 2
Monaco – Stade de Reims: 1 
Brest – Angers: 1

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica