vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Un şofer a intrat într-o autospecială de pompieri care se afla la locul unui accident

O persoană a ajuns la spital în urma unui accident produs în această dimineaţă, pe E 574, în judeţul Olt, scrie adevarul.ro

Un şofer care nu a observat, într-o curbă, la Jitaru,  o autospecială de pompieri aflată pe prima bandă a intrat în plin în aceasta, o persoană fiind rănită.

Pompierii se aflau în misiune, executând operaţiunea de recunoaştere în cazul unui alt accident pentru care au fost chemaţi.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU OLt, Alin Băsăşteanu: „Pompierii Staţiei Scorniceşti au intervenit în această dimineaţă, pe Drumul European 574, în localitatea Jitaru, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.  În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se aflau două persoane.    Pe timpul executării recunoaşterii la locul evenimentului, autospeciala complexă pentru intervenţie şi descarcerare alocată la faţa locului a fost acroşată de un autoturism în care se aflau trei persoane.   

În urma evenimentului o persoană, pasageră în autoturism, a suferit un traumatism cervical şi a fost transportată la UPU Slatina de către echipajul SMURD Scorniceşti. În urma evenimentului nu au rezultat alte victime“.

sursa foto: adevarul.ro

Politica