vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Urzeala tronurilor: Piți îi pasează lui Gigi Becali un junior al lui Rotaru!

Cazul Alin Dudea tras la indigo se preconizează în această vară. CSU e pe punctul de a pierde un vârf de generație din pepinieră.

Gigi Becali e aproape să i-l fure lui Mihai Rotaru pe Octavian Popescu, cu complicitatea lui Pițurcă, potrivit presei centrale. Pițurcă l-ar fi sfătuit pe patronul FCSB să-l transfere pe puștiul de 17 ani, căruia îi expiră contractul cu gruparea din Bănie în aceată vară, și nu mai dorește să prelungească.

De altfel, în noiembrie, Pițurcă avea numai cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu, pe care, de altfel, l-a promovat la prima echipă: „Acum am mai cooptat la echipa mare doi jucători, Danciu și Popescu. Mi-a plăcut foarte mult cum au evoluat la echipa a doua. Şi aici o să fie o concurenţă. Asta se întâmplă în acest moment. Danciu şi Popescu sunt mai mari decât Baiaram. Ei au împlinit 17 ani. Aceşti copii sunt foarte talentaţi, foarte buni. Puteau chiar să se impună să joace, dacă veneau mai devreme la echipă”. Ghinionul puștiului e că evoluează pe aceeași poziție cu Mihăilă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este același mod de operare a lui Becali ca în cazul lui Andrei Vlad, goalkeeper-ul oltenilor care la 18 ani ajungea în curtea FCSB. Singura diferență o constituie faptul că Vlad avea contract pe o perioadă mai îndelungată cu CSU, așa că FCSB a plătit pentru a-l transfera 400.000 euro.

O situație similară o constituie dezertarea lui Alin Dudea la Dinamo în 2014. Căpitan al echipei oltene care devenea vicecampioană a României după o finală pierdută chiar împotriva bucureștenilor, Dudea a fost smuls din Bănie de Dinamo.

Politica