sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Băleasa, ridiculizată la Odorhei

Prima etapă a Ligii Elitelor U19 la Futsal a adus victorii confortabile pentru echipele-gazdă. Astfel, în Seria Vest, FK Odorheiu Secuiesc a dispus cu scorul de 9-0 de Viitorul Băleasa, iar Șoimii Simand a trecut cu 12-6 de Autobergamo Deva. CFR’43 Turnu Severin a stat în runda inaugurală, iar în etapa a II-a va primi vizita puternicei echipei din Odorhei. Meciul se va juca luni, 10 februarie, de la ora 12:00, în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin. Partida se va disputa la prânz la cererea echipei din Harghita, care are de parcurs 400 km până la malul Dunării și va ajunge în Mehedinți tocmai duminică seara.

„Ne așteaptă un meci foarte greu. Întâlnim un club care are o tradiție de 2 decenii în futsal, care are și echipă de seniori în Liga 1, iar o parte dintre juniori joacă și acolo. Noi suntem la început de drum, dar sper să facem o figură frumoasă. Sper să vină și publicul, deși ora e nepotrivită. Din păcate, noi vom avea și câteva absențe în lot”, a declarat Hugo Moutinho, antrenorul portughez al echipei severinene.

În Seria Est, KSE Târgu Secuiesc a dispus, în prima etapă, cu 6-2 de Viitorul Vernești, iar meciul United Galați – Ceahlăul Piatra Neamț a fost reprogramat. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica