vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Economii de 25.000 euro lunar! Rotaru a scăpat de plata a două salarii de fotbaliști!

Patronul CSU Craiova a reușit să rupă contractul cu Renato Kelic. În plus, l-a împrumutat pe Ioniță la Rapid.

Renato Kelic e istorie pentru CSU Craiova, clubul a reușit să-i rezilieze contractul. Croatul nu s-a regăsit pe lista jucătorilor pentru cantonamentul din Antalya și era clară ruptura cu gruparea olteană. Fundașul era unul dintre veteranii actualei echipe a orașului, fiind în club din 2016, când a fost transferat cu 400.000 euro de la Academia Puskas.

La începutul lui ianuarie, suporterii de la Peluza Nord îl catalogaseră pe Kelic trădător, alături de portarul Pigliacelli, și notaseră într-un comunicat: „Pe lângă nenumăratele probleme disciplinare create staff-urilor tehnice și nu numai, croatul a avut și alte probleme de comportament pe care nu mai e cazul să le facem publice acum și despre care a fost deja înștiințată conducerea clubului”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rotaru a împușcat astfel doi iepuri dintr-o dată: a făcut un compromis pentru Nord, dând afară un „trădător”, după cum fusese catalogat jucătorul de către suporteri, în plus a scăpat și de salariul acestuia, undeva la 10.000 euro lunar, jucătorul nemaifăcând parte din planurile staff-ului tehnic.

Totodată, finanțatorul CSU a mai făcut o economie lunară de 15.000 euro, cât era salariul lui Alexandru Ioniță. Jucătorul a acceptat o diminuare a remunerației, numai să îmbrace tricoul Rapidului, prima sa dragoste.

Anterior, patronul oltenilor a reușit să scadă de pe ștatul de plată și salariul lui Carlos Fortes, jucător adus cu tam-tam în Bănie, dar care nu a dat randament. În plus, printr-un cap în figură aplicat unui adversar prin liga a treia, vârful portughez a căpătat o suspendare ce-l ținea departe de Liga 1 până pe la finalul lui martie. Rotaru a găsit cea mai eficientă soluție: împrumutul în Maroc.

În perioada care urmează, patronul Rotaru va căuta să facă economii și prin dispensarea de serviciile lui Kamer Qaka, jucător care nu a prins lotul de Antalya.

Politica