vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop februarie 2020. Care sunt zodiile care au noroc în dragoste şi care câştigă bani

Luna februarie a anului 2020 va aduce o energie a Pământului mai mare ca niciodată, motiv pentru care va aduce schimbări drastice pentru unele zodii, în timp ce altele vor câştiga bani.

BERBEC: 21 martie-20 aprilie

După data de 16 februarie, zodia berbec trezeşte dorinţa de afirmare socio-profesională aşa că este puţin timp pentru a începe o nouă relaţie sau pentru un parteneriat amoros existent. La 19 februarie 2020 Soarele, guvernatorul iubirii Berbecilor, intră în casa XII, ceea ce predispune la interiorizare, la introspecţie, la vise romantice utopice, dar şi la relaţii secrete. Referitor la bani, berbecii vor observa o creştere semnificativă a bugetului, iar ascensiunea socială şi succesul profesional sunt bine susţinute de astre.

Policlinica Buna Vestire Craiova

TAUR: 20 aprilie-21 mai

În luna februarie, taurii sunt sfătuiţi să îşi revizuiască viaţa afectivă, relaţiile amoroase şi activitatea romantică din ultima vreme. Astrologii îi îndeamnă pe tauri să comunice deschis la nivel amoros, în luna februarie. În ceea ce priveşte banii şi viaţa socială, luna următoare nu aduce veşti prea bune. Taurii vor avea nevoie de sprijin din partea familiei şi susţinere pentru dezvoltarea ta profesională, dacă eşti la început de drum, sau pentru consolidarea şi dezvoltarea unei afaceri deja existente.

GEMENI: 21 mai – 21 iunie

Astrologii îi sfătuiesc pe cei din zodia gemeni să se lase purtaţi de dorinţe în luna ce urmează să vină, atâta timp cât au grijă să nu ajungă în situaţii riscante ori compromiţătoare. Dacă eşti celibatar, în căutarea iubirii, te avantajează ieşirile împreună cu prietenii şi participarea la proiecte comune sau chiar la proiecte umanitare ori la acţiuni sociale. În plan financiar, este recomandat ca în luna februarie să retrimiţi CV-ul unor firme care nu ţi-au răspuns în trecut, dar care acum ar putea fi interesate de competenţele tale.

RAC: 22 iunie-22 iulie

Februarie vine cu veşti bune pentru raci. Zodia aceasta va primi sprijin din partea prietenilor sau poate cere sprijinul unui grup, dacă anumite aspecte relaţionale par să fie de nedepăşit sau de nesuportat. Din data de 16 februarie, racii ar trebui să fie atenţi la gesturile melodramatice, exagerările şi pretenţiile excesive faţă de perechea de viaţă. În privinţa banilor, racii vor trebui să fie precauţi în luna februarie, sunt nevoiţi să facă un efort pentru a ajunge la zi cu plăţile, pentru a scăpa de o parte din datorii şi pentru a stabili o strategie financiară pe termen lung.

LEU: 23 iulie – 23 august

Din data de 19 februarie 2020, Leii vor simţi nevoia acută de a fi profunzi în relaţiile amoroase. Arată-i perechii tale ce mult ţii la părerile sale, arată-i că îţi pasă de nevoile sale, de căsnicie, de cuplu. Luna februarie aduce posibilitatea unor împăcări ori a unor acorduri în cuplurile în care au existat neînţelegeri. Pe plan financiar, este posibil să intri într-o etapă de îndoieli legate de parteneriatul încheiat ori de investiţia pe care ai facut-o sau la care te-ai angajat.

FECIOARĂ: 23 august – 22 septembrie

Luna februarie este recomandată unei noi relaţii sau îmbunătăţirea relaţiei existente. În schimb, să eviţi deciziile legate de căsătorie sau de divorţ. Poţi să profiţi de acest tranzit pentru a analiza cu grijă ce persoane merită să facă parte din viaţa ta şi pentru a renegocia regulile după care funcţionează căsnicia sau relaţia ta amoroasă. În privinţa banilor, succesul e de partea fecioarei, vine o lună bogată în propuneri noi de colaborare şi în oportunităţi de a încheia contracte sau asocieri noi.

BALANȚĂ: 23 septembrie – 22 octombrie

În februarie, balanțele au parte de o surpriză. Viața relațională și căsnicia devin centrul universului lor, mai mult ca niciodată. Pe la mijlocul lunii februarie, relațiile amoroase ar putea deveni pentru multe Balanțe o sursă de neliniște, astfel încât se recomandă prudență și atenție la predispoziția de a deveni prea dependent de persoana iubită. Zodia balanță, însă va avea noroc la bani în luna februarie. Balanțele vor intra într-o nouă etapă profesională sau relansarea unei afaceri deja existente ori a unei ocupații deja în desfășurare.

SCORPION: 23 octombrie – 22 noiembrie

Viața de cuplu se anunță a fi una intensă în luna februarie. În această perioadă ai face bine să reziști tentației de a te arunca orbește în relații amoroase la locul de muncă și să nu te lași influențat de prejudecățile dictate de mediul în care muncești și trăiești, prejudecăți ce îți pot afecta alegerile sentimentale. În privința banilor, scorpionii vor fi nevoiți să analizeze creditele și investițiile comune și să își planifice judicios plățile, mai ales dacă au datorii.

SĂGETĂTOR: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii vor avea parte de o iubire neașteptată în luna februarie. În a doua jumătate a lunii este recomandat să meditezi la modul în care funcționează familia întemeiată de tine și la modul în care înțelegi rolul căsniciei în viața ta. Ai posibilitatea să îți revizuiești, împreună cu perechea de viață, planurile legate de renovarea locuinței sau de mutarea într-un spațiu mai potrivit, mai confortabil. Pe plan financiar, nu este momentul să finalizezi negocieri sau să tragi concluziile unor discuții.

CAPRICORN: 21 decembrie – 19 ianuarie

Luna februarie aduce liniște în viața amoroasă a capricornilor. Însă, în cuplurile mai vechi este posibil să existe tensiuni din cauză că o chestiune din trecut redevine de actualitate. Pe plan financiar, după data de 17 februarie nu te avantajează să semnezi contracte noi de muncă. Dacă ești angajat, ai putea să profiți de perioada de retrogradare a lui Mercur pentru a-ți renegocia contractul de muncă.

VĂRSĂTOR: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii vor avea parte de mult farmec personal și o strălucire aparte, cu care se fac ușor remarcați, în luna februarie. Unii Vărsători nu-și găsesc cuvintele, alții ar putea avea tendința să facă exces de cuvinte și de promisiuni, ceea ce riscă să conducă la încurcături mari pe viitor.
În privința banilor, oportunitățile se anunță promițătoare. Dacă îți folosești intuiția și flerul, poți ieși în avantaj.

PEȘTI: 19 februarie – 20 martie Pentru pești, luna februarie nu vine cu vești bune. Mai multe aspecte ale vieții tale relaționale și afective intră în reevaluare, iar astrologii te sfătuiesc să nu te grăbești să iei decizii definitive sau care să îți schimbe radical viața. E important să încerci să te decizi ce îți dorești de la o relație pe termen lung, dar să nu iei acum o decize în ceea ce privește căsătoria sau divorțul, după caz. În privința banilor astrologii cer prudență. Mare prudență în plan financiar, mai ales dacă ai datorii, în intervalele 13-14 și 22-24 februarie. De asemenea, e bine ca după 17 februarie, odată cu retrogradarea lui Mercur, să faci o analiză atentă a parteneriatelor de afaceri, a colaborărilor și a asocierilor în care ești implicat.

Politica