joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident feroviar la Panaghia. Un tânăr de 22 ani, la spital

Un tânăr de 22 ani a ajuns la spital, în această după-amiază, după ce maşina în care se afla a fost lovită de locomotiva unui tren marfar, fără încărcătură. Accidentul s-a produs în satul Panaghia, comuna doljeană Calopăr.

„Pe DC 95, in satul Panaghia, a avut loc un accident feroviar, la trecerea la nivel cu cale ferata, fara bariere, semnalizata doar cu indicatoare rutiere, unde un barbat de 22 ani, din comuna Calopăr, a condus un autorurism, nu ar fi respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată si a fost lovit de locomotiva unui tren marfar, care circula din directia Segarcea – Craiova”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt la IPJ Dolj

Echipajele ISU Dolj au fost chemate să intervină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„A rezultat o victima conștientă, cea din autoturism. La fata locului au fost trimise următoarele forte: echipaj de Descarcerare de la Sectia Pompieri Segarcea, echipaj SMURD de la Craiova și un echipaj SAJ. Ajuns la fata locului e echipajul SAJ a acordat victimei primul ajutor medical pana la sosirea echipajului SMURD, acesta din urma preluand-ul și transportând-ul la spital. Echipajul de Descarcerare a acționat in deblocarea autoturismului de pe calea ferată în vederea reluării circulație feroviare”, a precizat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: facebook/ Info Trafic Craiova si Dolj (Marian Vana)

Politica