vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova lui Pițurcă întâlnește ciuca bătăilor din Liga 1!

CSU nu are decât varianta victoriei în meciul contra lanternei campionatului

Cu Victor Pițurcă la cârmă, CSU Craiova nu-și găsește ritmul, având evoluții oscilante, edificatoare prin rezultate. Pentru olteni e greu să lege două-trei victorii la rând. De regulă, defilează pe teren propriu și capotează pe terenuri adverse. Rezultatele sinusoidale au scăzut din optimismul managerului general, care promitea titlul în septembrie, o dată cu instalarea în funcție, iar la trei luni distanță spunea plastic: „Nu mai sunt așa tare în gură ca la început”. În plus, Piți a dat semnale că ar putea părăsi echipa în pauza competițională: „După cele două meciuri care au mai rămas tragem linie și creionăm planuri. Dacă mai e cazul”.

Evoluția și rezultatele din aceste ultime jocuri sunt cele care l-ar putea face pe Pițurcă să considere că „mai e cazul”. Prima întâlnire ar trebui să fie una facilă, la discreția craiovenilor. Din cel puțin trei considerente: valoarea superioară la lotului, faptul că evoluează pe Oblemenco, unde, cu Piți la timonă, sunt greu spre imposibil de învinși, iar în al treilea rând: adversarul, ieșit total din formă, plafonat, fără obiectiv, condamnat practic la retrogradare în liga secundă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Va fi, cel mai probabil, unul dintre acele meciuri pe care și le dorește Pițurcă pe teren propriu: „cu astfel de adversari trebuie să dăm 4,5,6 goluri!”. Meciul CSU Craiova – FC Voluntari este programat sâmbătă, de la ora 20:00 pe stadionul Ion Oblemenco.

Politica