luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marian Irinei, numit consilier al ministrului Agriculturii

Consilierul județean Marian Irinei (PNL) a fost numit, joi, consilier al ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros.
Domeniul de care Irinei se va ocupa ca și consilier al ministrului Agriculturii urmează să fie stabilit.
Marian Irinei a mai avut experiențe la București. În perioada 2012 – 2013, a ocupat funcţia de Consilier personal al Ministrului Delegat al Comerţului şi Mediului de Afaceri în cadrul Ministerului Economiei. În 2013 a devenit de Consilier al Ministrului Delegat pentru Relaţia cu Parlamentul în cadrul Guvernului României, funcție pe care a ocupat-o timp de un an.
În prezent, este consilier județean la Dolj din partea PNL.
Marian Irinei este licenţiat în Știinţe Politice, absolvind Facultatea de Știinte Sociale din cadrul Universităţii din Craiova. Ulterior, a absolvit Institutul Diplomatic Român din Bucureşti studiind „Politică externă şi diplomaţie”. Și-a continuat pregătirea profesională, în 2013 absolvind Colegiul Național de Apărare al Universității Naționale de Apărare „Carol I”. Din 2014 este jurist/ licenţiat în Drept, absolvind Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii din Craiova.

Politica