sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgul de Craciun se deschide de Moş Nicolae

Reprezentanţii Primăriei Drobeta Turnu Severin pregătesc centrul oraşului pentru cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun. Târgul îşi va deschide porţile în seara de Moş Nicolae.

În centrul municipiului am început deja pregătirile pentru o nouă ediţie a Târgului de Crăciun. Având în vedere succesul ediției trecute, anul acesta am hotărât extinderea târgului și pregătirea multor alte surprize pentru copii. Sper din suflet ca Târgul de Crăciun să fie un motiv în plus pentru severinenii noștri de peste hotare să revină acasă, pentru că și anul acesta, așa cum ne-am propus, vom sărbători împreună Crăciunul. Inaugurarea târgului va avea loc pe 6 decembrie, de la ora 17.00”, a afirmat primarul Marius Screciu.

De montarea iluminatului festiv, autorităţile s-au apucat din timp. Luminiţele vor fi aprinse la finele acestei luni şi vor cuprinde şi 8 pomi de Crăciun amplasaţi în cartiere diferite.
„Deschiderea oficială va avea loc pe data de 30 noiembrie, la fel ca în anii precedenți. Este de menționat faptul că sistemul de iluminat festiv este gratuit și este asigurat de firma care gestionează iluminatul public în Drobeta Turnu-Severin, aceasta fiind o condiție a contractului încheiat în 2011 între primăria municipiului Drobeta Turnu Severin și această firmă. Această perioadă de sărbătoare este un motiv de bucurie pentru toți. Cu siguranță, îi va bucura pe cei mici, dar ne va bucura și pe noi, cei mai în vârstă, cu părul ceva mai grizonat”, a declarat viceprimarul municipiului, Daniel Cîrjan.
„Ca în fiecare an, Primăria, împreună cu operatorul, va instala figurine pe stâlpi, figurine suspendate, panouri suspendate, torturi luminoase, șiruri luminoase, plase luminoase, iar în 8 locații vor fi amplasați și pomi de Crăciun. Aranjamentele de sărbătoare vor fi instalate pe aproximativ 60 de străzi din Drobeta Turnu Severin. Va fi o mică diferență față de anul trecut, în ceea ce privește o mică suplimentare a aranjamentelor de sărbătoare”, a explicat Aurel Vlăduț, șeful Biroului Comunicare al Primăriei Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica