duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Teodorovici a făcut circ la audierile miniștrilor: ”Îmi plac curvele, dar nu în politică”

O nouă declarație scandaloasă a ministrului demis al Finanțelor, Eugen Teodorovici. Îmi plac curvele, dar nu în politică”, a spus Teodorovici, în timpul audierii lui Florin Cîțu, în comisiile parlamentare.
„V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (…) Îmi plac curvele, dar nu în politică”, a declarat Eugen Teodorovici la audierea ministrului propus al Finanțelor, Florin Cîțu, în comisiile pentru buget ale Camerei Deputaților și Senatului, potrivit imaginilor difuzate de digi24.ro
Audierea lui Cîțu în comisii a fost întreruptă de mai multe ori de Eugen Teodorovici, care i-a reproșat ministrului propus al Finanțelor că citește de pe foaie.

Acesta nu este primul derapaj de limbaj al lui Teodorovici, el având chiar luna aceasta o reacție deplasată la adresa unei jurnaliste. De asemenea, în trecut, l-a atacat de mai multe ori pe Florin Cîțu, despre care a spus chiar că ”nu are ce să caute pe lumea asta”.

Jignirile rostite de Eugen Teodorovici în Parlament:
Parlamentar USR: Dacă făceaţi tot ce ziceţi aici, dacă eraţi aşa de bun nu mai eraţi demis.

Teodorovici: Eu demis? Tu de unde vii? De unde eşti?

Policlinica Buna Vestire Craiova

Parlamentar USR: De la USR. Teodorovici: Au, mânca-ţi-aş! Ia-ţi-l pe Barna şi duceţi-vă unde se duce el, dar grămadă, chiftelele vi le fac eu!. ***

Domnule Cîţu, că sunteţi hoţ, ştie toată lumea.

Ludovic Orban nu-l ţine pe Florin Cîţu de poveşti, îl ţine de altceva.

Acestea nu sunt primele derapaje ale lui Teodorovici: luna aceasta a mai avut o reacţie deplasată la adresa unei jurnaliste care l-a întrebat ce va face în continuare, după ce Guvernul a picat. „Sunteţi liberă diseară?”, este una din replicile oferite de ministrul de Finanţe demis.

Politica