joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Piți are probleme mari de lot! Doi titulari de drept, indisponibili pentru meciul din Gruia!

Antrenorul CSU va trebui să improvizeze în jocul împotriva campioanei. Este posibil ca Zakaric să fie aruncat în luptă din primul minut.

A devenit o obișnuință la CSU Craiova ca în pauzele prilejuite de meciurile Naționalei, jucătorii să intre în mini-cantonamente, cu ședințe de pregătire dură. Așa au stat lucrurile și în prima parte a lunii octombrie, când jucătorii CSU au fost pentru 6 zile cantonați la Mamaia.
Nu toți au suportat regimul spartan impus de Pițurcă. Chiar bosniacul Elvir Koljic s-a accidentat, anunță prosport.ro. În primă fază s-a crezut că vârful de atac, ce abia revenise după 7 luni de pauză, s-a ales cu o nouă accidentare urâtă. În urma unui control amănunțit s-a ajuns la concluzia că este doar o încărcătură de mușchi. În ciuda fizicului impozant, Koljic pare un jucător fragil, predispus la accidentări. Ultima l-a ținut departe de gazon pentru 7 luni, drept urmare este de așteptat ca Pițurcă să nu-l forțeze în meciul din Gruia.
Dacă Koljic e incert, cu siguranță Pițurcă nu va conta pe Nicușor Bancu, suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene. Așadar, singura soluție pe flancul stâng al apărării rămâne Bogdan Vătăjelu. Singura veste bună este însănătoșirea lui Uros Cosic, care se antrenează cot la cot cu ceilalți juveți. După două zile de pauză, craiovenii au reluat pregătirile ieri după-amiază. Delegația CSU va zbura spre Cluj vineri și se va întoarce înapoi în Bănie sâmbătă seara, imediat după joc.

Politica