joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Tânără din Corabia, luată cu forţa de pe stradă

O tânără de 26 ani, din Corabia, a fost luată cu forţa de pe stradă de doi indivizi. Aceştia au băgat-o într-o maşină şi au plecat cu ea. Au fost găsiţi de poliţişti în Caracal.

S-a întâmplat luni. Fratele fetei a fost cel care a sunat la 112 şi a spus că ora sa, în timp ce se afla pe strada C. A. Rosetti, din Corabia, a fost urcată cu forța într-un autoturism argintiu, care s-a îndreptat într-o direcție necunoscută. Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi i-au găsit pe răpitori. În Caracal.

Este vorba despre doi bărbaţi, unul de 25 ani, celălalt de 49 ani. Acesta din urmă a fost depistat în timp ce conducea autoturismul în care tânăra a fost băgată cu forţa. El a spus poliţiştilor că l-a lăsat pe tânărul de 25 ani şi pe fată, pe o stradă din Caracal. Se pare că tânărul era fostul iubit al fetei şi ar fi vrut să o ducă la locuinţa fratelui său care ar fi plecat în străinătate.
Poliţiştii l-au găsit pe tânăr şi pe victimă şi, după audieri ,au decis ca pe cei doi bărbaţi să îi reţină pentru 24 de ore.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marţi aceştia urma a fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Politica