duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ziua Internațională a Vârstnicilor, marcată la Râmnicu Vâlcea

La nivelul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea se desfășoară mai multe manifestări dedicate seniorilor, în cinstea Zilei Internaționale a Vârstnicilor. Astfel, începând cu data de 27 septembrie, 17 nonagenari au fost sărbătoriți cu ocazia intrării în Clubul Longevivilor primind – la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială sau la domiciliul propriu – o Diplomă aniversară şi tichete sociale cu valori între 500 lei (pentru grupa de vârstă 90 – 94 de ani) şi 700 lei (pentru grupa de vârstă 95 – 99 de ani).
Pe 1 octombrie, cei 77 de seniori găzduiţi la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni au parte de un program special: un moment de dans-zumba cu foarte cunoscutul şi originalul instructor de fitness Andrei Oşanu, urmat de o petrecere cu dulciuri, sucuri şi baloane.
Seniorii din Rm. Vâlcea sunt obișnuiți cu un tratament ce le oferă anumite beneficii, utile vârstei lor. Aceștia au la dispoziţie cinci cluburi situate în mai multe cartiere din municipiu, în care aceştia pot socializa şi îşi pot petrece timpul jucând table, şah sau rummy. Râmnicenii cu vârsta de peste 62 de ani au gratuitate pe mijloacele de transport urban ale companiei municipale.

Politica