vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nici a cincea oară nu a fost cu noroc! Adina Florea nu a fost validată la şefia Secţiei de anchetă

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) nu a reuşit nici din a cincea încercare validarea Adinei Florea la şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ).

Procurorul general a anunţat că plenul Consiliului a votat amânarea validării Adinei Florea la conducerea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie.

Se pare că decizia plenului pentru validarea Adinei Florea la şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) a fost amânată după ce 10 dintre membrii CSM au votat pentru amânarea validării, iar 9 pentru dezbaterea cauzei, scrie Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este pentru a cincea oară când membrii plenului CSM nu reuşesc validarea concursului pentru conducerea Secţiei, după ce precedentele patru şedinte au fost boicotate.

Potrivit surselor citate, cei care au votat pentru amânarea validării Adinei Florea au fost judecătorul Andreea Chiş, procurorul Cristian Ban, procurorul Florin Deac, procurorul Codruţ Olaru, judecătorul Bogdan Mateescu, procurorul general Bogdan Licu, judecătorul Mihai Bălan, procurorul Tatiana Toader, vicepreşedintele CSM, procurorul Nicolae-Andrei Solomon şi ministrul Justiţiei Ana Birchall.

 

Politica