duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acuzat că făcea trafic de cannabis, condamnat să tundă iarba la Primăria Târgu-Jiu

Un bărbat din Gorj acuzat că făcea trafic de cannabis a fost condamnat la 2 ani şi două luni de închisoare cu suspendare şi la 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, la Primăria Târgu-Jiu. Acesta se va ocupa de întreţinerea spaţiilor verzi.

De asemenea, judecătorii îl obligă pe acesta să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, timp de 80 de zile, la Primăria Târgu-Jiu, judeţul Gorj, unde să asigure întreţinerea spaţiilor, verzi, scrie Mediafax.

„Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului în pedeapsa cea mai grea, urmând ca acesta să execute în final pedeapsa de 2 ani şi 2 luni închisoare. (…) Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani şi 2 luni închisoare şi stabileşte termen de supraveghere de 3 ani. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile la Primăria Târgu-Jiu, judeţul Gorj, constând în întreţinere spaţii verzi”, au stabilit judecătorii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit sentinţei, dacă pe parcursul termenului de supraveghere bărbatul nu va respecta măsurile impuse, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei.

Sentinţa pronunţată de Tribunalul Gorj poate fi contestată cu apel. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru trafic de cannabis.

Politica