vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandalagii, duși la Poliție

Mai mulți tineri din Craiova sunt cercetați de Poliție după ce și-au împărțit pumni și picioare în stradă. Unul dintre ei, care a ajuns la spital, s-a simțit puternic și a spart cu pumnul un tavan din rigips de la SCJU Craiova.

Scandalul a început la ora 5 dimineața, în Brazdă, după o noapte de băut.

„In aceasta dimineață, polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul ca, pe o stradă din Craiova, are loc o altercație între mai multe persoane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de politie, care au restabilit ordinea și liniștea publică în zona respectivă.

In urma cercetărilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca intre mai multi tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, aceștia aplicandu-si lovituri cu pumnii și picioarele.

O parte din persoanele identificate la fața locului au fost conduse la sediul secției de politie, in timp ce alți 2 tineri s-au deplasat pe cont propriu la un spital din Craiova, unde unul dintre aceștia a provocat distrugeri unui tavan din rigips.

Poliția a intervenit si in cazul acestui incident, cei doi tineri fiind conduși la sediul unei secții de politie, pentru continuarea cercetărilor.”-IPJ Dolj

In cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Politica