joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei schimbări majore produse de venirea lui Piți în Bănie!

Craiova lui Pițurcă se va bate la titlu, Craiova lui Rotaru se lupta doar cu hastag pe facebook. 

Rotaru, aut de la butoane!

Pițurcă înseamnă performanță. Venirea lui la Universitatea înseamnă certitudinea că de-acum înainte echipa va lupta pentru campionat. Pentru că Piți nu e un manager care să fie satisfăcut cu locul 2 sau 3. Este cea mai bună mutare realizată de club în ultimii 6 ani. Dar, totodată, este și un compromis. Întrucât, patronul Mihai Rotaru, pe care tot mai mulți suporteri olteni începeau să-l compare cu Gigi Becali, a făcut un pas înapoi. Întrucât, e cunoscut faptul că Pițurcă nu acceptă imixtiunile de tip becaliot la echipă. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Schimbarea sistemului de joc

Sistemul 4-3-3, atât de drag patronului Mihai Rotaru, pus în practică atât în „era Mulțescu”, cât și în perioadele Mangia și Papură, va fi amintire. Concepția de joc va fi dată de noul manager general. Este de așteptat ca Pițurcă să rămână conservator sistemului 4-1-4-1, cel pe care l-a utilizat cel mai des. Drept urmare, presa a întocmit deja „lista lui Piți”, care începe cu Alexandru Mățel, dat deja transferat de la Hermannstadt, și continuă cu jucători experimentați precum Valerică Găman, Silviu Lung jr, Bogdan Stancu, Cristi Tănase, Paul Papp, Eric Bicfalvi, Gicu Grozav, Cosmin Moți, toți cu meciuri la națională, care să ofere concurență pe posturi și posibilitatea îndeplinirii obiectivelor: campionatul și accederea în grupele unei competiții continentale. 

Stadion plin

„Campioni la suporteri” sezonul trecut, oltenii riscau să rămână cu Ion Oblemenco gol, în curând, dacă patronul se încăpățâna să continue cu actualul staff tehnic. În medie, 5-6000 de spectatori au asistat la ultimele meciuri în Bănie, iar cifrele, de la meci la meci, erau în descreștere. 

Ultima venire a lui Piți în Bănie, acum 10 ani, a însemnat stadion plin meci de meci, pentru că fanii aveau încredere că echipa va performa. 

Politica