vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Votează numele parcului tău, până pe 27 august

Primăria Slatina încearcă să găsească cel mai potrivit nume pentru noul parc al oraşului care se amenajează pe terenul fostei unităţi militare. În acest sens, primarul Emil Moţ a creat un sondaj cu cinci denumiri, slătinenii fiind invitaţi să o voteze pe cea mai potrivită.

Proiectul se adresează tuturor locuitorilor municipiului Slatina care în contextul inaugurării celui mai mare și mai nou parc al orașului nostru, doresc să-și aducă o contribuție în alegerea denumirii acestuia. Vă aducem la cunoștință faptul că până in data de 27.08.2019 fiecare cetățean va avea privilegiul de a vota pe site-ul primăriei (accesând linkul http://www.primariaslatina.ro/) varianta denumirii pe care o consideră potrivită atribuirii noului parc aflat pe terenul fostei unității militare”, spun reprezentanţii Primăriei.

Cele cinci variante de denumiri și însemnătatea acestora pe care slătinenii le pot vota sunt:

Policlinica Buna Vestire Craiova

„• Vlaicu Vodă – Domnitorul care a înfăptuit prima atestare documentară a municipiului Slatina în calitate de oraș;

Slatina Parc – Este cel mai mare parc al municipiului nostru;

Eroilor – Este construit pe amplasamentul unei foste unități militare;

Dorobanți – Denumirea pe care fosta unitate militară a purtat-o în perioada 1877-2004 a fost „Regimentul 3 Dorobanți Olt”.);

Tineretului – Facilitățile și oportunitățile oferite de noul parc, vor atrage tinerii în orașul nostru”.

Sondajul se încheie pe 27 august la ora 12.

Dragi cetățeni, îmi face mare plăcere să anunț toți slătinenii că parcul cel nou construit va purta numele pe care comunitatea și-l dorește. Vă invit să luați parte în număr cât mai mare la sondajul nostru pentru a decide împreună care va fi denumirea acestuia”, a declarat Primarul Emil Moț.

Politica