sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinsă cu droguri, după ce a anunțat că este urmărită

O fată de 17 ani, din Craiova, a fost prinsă cu 9 plicuri cu etnobotanice asupra ei, de polițiștii locali. Fata ceruse ajutorul polițiștilor pentru că era urmărită de un tânăr de 23 ani. Și tânărul a fost prins. El a recunoscut că o urmărea pe fată, pentru că știa că are droguri.
„În ziua de 07 august 2019, în jurul orei 11.20, polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice în cartierul Craiovița, au fost sesizați de către minora E.A.R, în vârstă de 17 ani, domiciliată în Craiova, cu privire la faptul că este urmărită de o persoană de sex masculin.
După descrierea realizată de minoră, s-a procedat la depistarea și identificarea acestei persoane, constatând că persoana reclamată și depistată se numește P.I.C., în vârstă de 23 de ani, din Craiova, care a declarat că dorea să discute cu minora întrucât știe că aceasta deține asupra sa substanțe psihoactive (denumite ”legale”), cu intenția de a cumpăra.
Ambele persoane au fost conduse la sediul instituției și, în urma realizării procedurii de control corporal, asupra minorei de 17 ani au fost găsite 9 pliculețe de resturi vegetale, de culoare verzuie, despre care a declarat că le-a procurat pentru consum propriu.
Asupra bărbatului reclamat nu au fost găsite bunuri care să ridice suspiciuni”, arată Poliția Locală Craiova într-un comunicat de presă.
Cei doi au fost duși la audieri la Secția 5 de Poliție Craiova. Acolo au fost chemați și părinții fetei.

Politica