sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Piaţa Mircea, în modernizare

Piaţa Mircea din Drobeta Turnu Severin se modernizează. Până acum, conform municipalităţii, „cu fonduri proprii, în valoare de 150.000 de lei, s-au achiziționat 21 de vitrine frigorifice, 14 dintre ele fiind repartizate în Piața Mircea, 4 în Piața Crihala și 3 în Târgul Veterani”.

Noile vitrine au fost amplasate în sectorul brânzeturi, sector care a fost igienizat şi al cărui iluminat a fost modernizat.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a declarat că era nevoie de această investiție pentru un comerț civilizat și că lucrările de modernizare a piețelor agroalimentare din oraș vor continua și anul viitor: Vitrinele frigorifice care au fost înlocuite aveau o vechime de peste 20 de ani și erau uzate atât fizic, cât și moral.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Încercăm cu fonduri proprii să modernizăm pe tronsoane Piața Mircea și Piața din Crihala. Avem în plan și modernizarea sistemului de aer condiționat, dar fiind vorba de o clădire imensă, trebuie să venim cu un proiect mare de câteva milioane de lei. În momentul de față, lucrăm la studiul de fezabilitate și sperăm ca anul viitor să demarăm lucrările de modernizare”, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Gabi Popescu, directorul Administrației Piețelor din Drobeta Turnu Severin, a declarat:

”Noile vitrine frigorifice pe care le-am achiziționat sunt importate din Polonia, din punct de vedere tehnic sunt foarte eficiente, au o reducere de consum de energie de 50 la sută. Răcirea se face prin ventilare, cele vechi aveau răcire statică, deci asta înseamnă că ele nu mai îngheață. Produsele se mențin foarte bine, la o temperatură de 2 grade, au termometre electronice care în permanență se autoreglează”.

Politica