miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Angajaţi ai Inspectoratului Naţional de Investigaţii din Republica Moldova, demişi după ce şi-au declarat susţinerea faţă de noul Guvern

Şase angajaţi ai Direcţiei 6 din cadrul Inspectoratului Naţional de Investigaţii (INI) din Republica Moldova au fost demişi miercuri din funcţie, la o zi după ce şi-au declarat susţinerea faţă de noul Guvern, condus de Maia Sandu, relatează Mediafax care citează Unimedia şi Ziarul de Gardă.

„Colegii au fost suspendaţi din funcţie şi pe perioada anchetei de serviciu, timp de 30 de zile. Subdivizunea activează în regim normal în afară de colegii suspendaţi”, a declarat şeful adjunct al Direcţiei, subdiviziune care se ocupă de martori şi alţi participanţi la procesul penal.

Angajaţii au declarat că au fost suspendaţi din funcţie după ce au anunţat că susţin noul Guvern, condus de Maia Sandu şi că se supun noii conduceri a instituţiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marţi, Anatolie Macovei, şeful Direcţiei 6 din cadrul INI a anunţat împreună cu mai mulţi angajaţi că susţin Guvernul Sandu şi noua conducere a Inspectoratul General al Poliţiei.

Politica