miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prefectul pozează în omul care muncește ,,pe o ploaie torențială”

Ori se teme că va fi schimbat din funcție cu altul mai bun și se zbate ca peștele pe uscat să scape cu bine, ori l-au pus șefii la muncă și l-au scos din amorțeala din birou trimițându-l pe teren. Căci de la o vreme încoace, prefectul Nicolae Drăghiea se străduiește din răsputeri să arate că muncește, că face ceva.

Într-un comunicat de presă al Prefecturii Mehedinți se anunță public faptul că ,,pe o ploaie torențială” prefectul Drăghiea a inspectat zonele afectate de inundații. De fapt este vorba doar de un podeț afectat și nimic altceva.

,,Pe o ploaie torențială, prefectul județului, domnul Nicolae Drăghiea, însoțit de specialiști ai inspectoratului pentru situații de urgență și primarul comunei Bala, a inspectat zonele afectate de precipitațiile căzute în ultimele zile. Totodată, prefectul a dispus deplasarea în teren a comisiei de constatare și evaluare a pagubelor și a solicitat specialiștilor întocmirea documentațiilor în vederea promovării unei hotărâri de Guvern pentru acordarea unor ajutoare din fonduri guvernamentale” se arată în comunicatul Prefecturii Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prefectul recunoaște că inundațiile au afectat doar un podeț. ,,Faptul cel mai îmbucurător este lipsa victimelor, a locuințelor avariate și chiar dacă un podeț a devenit necirculabil, nici o gospodărie nu este izolată”, a afirmat prefectul Nicolae Drăghiea la ședința comitetului local pentru situații de urgență întrunită la sediul Primăriei Bala.

Politica