duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pro România susţine moţiunea de cenzură

Daniel Constantin a declarat, miercuri, că Pro România susţine moţiunea de cenzură la adresa Guvernului şi lucrează la document alături de iniţiatorii acesteia, respectiv PNL. El a precizat că în prezent grupul deputaţilor Pro Europa are 24 de membri, informează Mediafax.

„Azi (miercuri n-r.) de dimineaţă am avut un prim contact cu colegii de la PNL, am agreat câţiva paşi, se lucrează la moţiunea de cenzură şi nu numai că o susţinem, lucrăm, ne spunem punctele de vedere, ce credem că nu a fost bine în managementul acestui Guvern. E şi un calendar de lucru zilele acestea. Avem 24 de parlamentari”, a spus Daniel Constantin după consultările de la Cotroceni.

Referitor la referendum, Daniel Constantin a precizat că i-a prezentat şefului statului modificările pe care ar vrea să le includă într-o revizuire a Constituţiei, inclusiv definirea încălcărilor grave ale Constituţiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi Eugen Tomac a declarat, miercuri, că PMP va vota pentru trecerea moţiunii de cenzură, iniţiată de PNL la adresa actualului Guvern.

Liderul UDMR, Kelemn Hunor, a anunţat că va susţine demersul opoziţie.

Moţiunea de cenzură este probabil să fie depusă săptămâna viitoare, a anunţat liderul USR Dan Barna.

Politica