marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova a pierdut primul duel pentru locul trei

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a pierdut meciul cu UBT Cluj, scor 89-82. Partida s-a disputat la Cluj, duminică și a contat pentru prima rundă din finala mică a Ligii Naționale de Baschet. Oltenii păstrează șanse bune pentru a câștiga locul trei, mai ales că diferența de scor din prima întâlnire nu a fost una covârșitoare pentru trupa din Bănie. Cel de-al doilea meci se va juca în Sala Polivalentă din Craiova, iar avantajul terenului propriu îi poate conduce pe craioveni spre victorie.

SCM U Craiova: Porter Troupe, Amedeo Casale, Goran Gajovic, Igor Mijajlovic și Vladislav Koreniuk. Gazdele au răspuns cu Kyndall Dykes, Nandor Kuti, Andrei Calnicenco, Aleksandar Rasic și Nana Foulland.

Elevii lui Todorov au părăsit semifinala, după ce au fost surclasați de CSU Sibiu, dar rezultatele nu au surprins pe nimeni. Sibienii au un lot mult mai valoros în acest moment. De această dată, suporterii se așteaptă la un rezultat pozitiv al Craiovei, care poate încheia pe podium un sezon bun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica