luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare cere audierea ministrului Carmen Dan şi a şefului DGA

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, solicită audierea de urgenţă a şefului DGA, Cătălin Ioniţă, şi a ministrului de Interne, Carmen Dan, miercuri, în Comisia de Apărare pentru a lămuri acuzaţiile lansate în spaţiul public, scrie Mediafax.

Cătălin Ioniţă, a transmis o scrisoare deschisă în care acuză faptul că schimbările pe care vrea să le facă ministrul Carmen Dan în DGA îl vizează de fapt pe el. Ioniţă descrie şi momentul din 2018, când s-a aflat între Carmen Dan şi Mihai Tudose, spunând că a refuzat numirea la Poliţie. Totodată, directorul DGA a mai spus că a aflat de faptul că, faţă de şeful Poliţiei Române se desfăşoară activităţi de supraveghere operativă, deasemenea şi asupra familiei sale, existând martori şi probe video în acest sens, şi a înştiinţat conducerea D.G.P.I., însă nu s-a întâmplat absolut nimic.

Cătălin Ioniţă a mai acuzat că a fost silit să scrie un raport cu demisia din funcţie chiar înainte de o deplasare în S.U.A. la misiunea O.N.U., spunându-i-se să plece liniştit, iar ulterior, a aflat din presă că şi-a dat demisia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a caracterizat drept duplicitar comportamentul directorului DGA, Cătălin Ioniţă, tocmai acum, când a anunţat restructurarea Direcţiei Generale Anticorupţie.

 

Politica