luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mirel Rădoi, interzis la CSU!

Selecționerul naționalei U21 are șanse mici să ajungă în Bănie.

Cornel Papură a semnat până în vară, iar conducătorii clubului oltean sunt, cel mai probabil, în căutarea unei soluții pentru reambalarea visului european, pentru menținerea atașamentului suporterilor. Una dintre ele, pe placul patronului, ar fi Mirel Rădoi.
Varianta Rădoi la CSU Craiova a primit recent o lovitură din partea președintelui FRF, care a declarat că dorește ca antrenorul de la U21 să continue munca și după Euro 2020. Burleanu a spus în cadrul unei conferințe de presă: „Corneliu Papură are în fața sa o perspectivă foarte frumoasă, aceea de a-și duce echipa de suflet, de pe banca tehnică, până într-o cupă europeană și aceasta trebuie să fie miza lor.
Cât despre posibilitatea ca Rădoi să plece ca antrenor la Craiova, vă răspund clar: nu! Dar, o să și detaliez. Încă de la început, am convenit cu Mirel Rădoi că angajamentul său cu Federația Romînă de Fotbal nu este doar pentru campania în curs, ci inclusiv pentru noua campanie, care va începe în toamnă. Atât eu, cât și Mirel Rădoi ne dorim să continuăm și după Campionatul European din Italia”.

Politica