marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

După ce a vândut toate vedetele, CSU are alt obiectiv: construirea unei echipe europene!

Campioană la transferuri, CSU și-a fixat un nou target după ce e pe punctul să rateze toate obiectivele sportive.

 

CSU i-a vândut în ultimul an pe Băluță, Screciu, Gustavo și Mitriță, fiind campioana Ligii Întâi la transferi. Repercusiunile nu au întârziat, rezultatele fiind sub așteptări în ultima vreme: un singur punct din derby-urile cu FCSB și CFR, înfrângere în primul meci cu Viitorul din Cupă. În condițiile în care campionatul și cupa s-au îndepărtat și în acest an de Bănie, clubul ce a vândut cel mai bine din România și-a dezvăluit ultimul obiectiv principal: construirea unei echipe care în toamna următoare să reprezinte România în grupele unei competiții europene

 

Noul obiectiv a fost prezentat în cadrul unui comunicat postat pe propriul site, care a atins mai multe probleme. În cadrul acestuia, clubul care le-a promis fanilor nu cu mult timp în urmă că va vinde un singur jucător pe stagiune, iar în ultima a vândut 4 titulari, a anunțat că nu se pune încă problema schimbării lui Devis Mangia: „Nu am luat nici măcar o secundă în considerare o eventuală schimbare a staff-ului, cu atât mai puțin să contactăm posibili înlocuitori”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

De la banca tehnică s-a sărit la banii din bancă pe care-i are clubul din transferuri, afirmând că CSU „a încasat în ultimii doi ani 6,5 milioane euro net, din transferurile făcute, urmând să mai încaseze alți 5,5 milioane în decursul următorilor 2 ani”. Cei care au scris comunicatul asigură că patronii nu vor scoate bani din club: Vă reamintim ce am mai spus: că nici un acționar nu a retras vreun leu din club și nici nu avem de gând să o facem.

 

În finalul expunerii, suporterii sunt chemați să-și cumpere bilete la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, de peste două etape.

 

spot_img
spot_img

Politica