sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova își apără prima poziție în Divizia A1

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, primește vizita celor de la Arcada Galați, mâine, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă. Partida va conta pentru etapa cu numărul 4 din play-off-ul Diviziei A1, iar oltenii au șansa să capete un avânt extrem de util față de prima urmăritoare.

Chiar adversarul direct al alb-albaștrilor, Arcada Galați, le suflă în ceafă. Gălățenii sunt la două puncte în spatele elevilor lui Dănuț Pascu, iar cu un rezultat pozitiv, Craiova poate să-și continute, ceva mai liniștită, parcursul aproape perfect din acest sezon. În ultima rundă, SCM s-a impus în fața celor de la Steaua București, scor 3-0, în timp ce oaspeții de mâine au câștigat contra celor de la Zalău, scor 3-1. Orice este posibil în această fază a competiției, mai ales că formațiile ce ocupă podiumul sunt de valori apropiate.

Oltenii și-au schimbat obiectivul din mers. Dacă la începutul campionatului, Craiova și-a propus clasarea în primele patru, acum, trupa din Bănie nu vrea să mai rateze un loc pe podium. Căpitanul alb-albaștrilor, Laurențiu Lică, este conștient că vor avea un adversar greu mâine, dar are încredere în forța echipei. Ocuparea primei poziții este o reușită extraordinară pentru clubul craiovean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este o partidă extrem de importantă pentru noi. Și Galațiul o să vină motivată. Ei o să încerce să se apropie de noi. Tot ceea ce depinde de noi, cu siguranță, vom pune în practică și vom încerca să facem un meci foarte bun împotriva unei echipe extrem de solide. Au reușit să câștige acasă împotriva celor de la Zalău. Chiar și Zalăul a jucat extrem de bine, am văzut meciul. Dacă gălățenii au reușit să câștige în patru seturi, imaginați-vă că au jucat și mai bine dacă au reușit să câștige în patru seturi. Ne așteptăm la un meci foarte greu. Ne așteptăm la un meci foarte greu. Ne dorim foarte mult victoria, dar, touși, în momentul de față încercăm să ne atingem obiectivul. Dacă până acum, obiectivul era clasarea în primele patru, acum s-a schimbat. Vrem o medalie. Faptul că ne aflăm pe prima poziție în clasament ne onorează. Vom încerca să rămânem lideri cât mai mult. Dacă vom rămâne pe primul loc și după meciul cu Galați va fi ceva extraordinar și pentru echipă și pentru club. Sperăm să se întâmple”, a spus Lică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Galați.

Programul etapei în play-off-ul Diviziei A1:

Astăzi, ora 18:30

Zalău – CSM București

Mâine

Ora 17:00 – Steaua București – Dinamo București

Ora 19:00 – SCM Craiova – Arcada Galați

Clasament:

  1. SCM U Craiova – 55
  2. Arcada Galați – 53
  3. Zalău – 50
  4. CSM bucurești – 41
  5. Dinamo București – 36
  6. Steaua București – 29

Politica