miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Directorul din Primăria Târgu-Jiu, căruia i se făcea pedichiura la serviciu, concediat

Fostul şef al Direcţiei Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, care a fost surprins în timp ce i se făcea pedichiura la serviciu, a fost concediat. Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu i-au desfăcut contractul de muncă din motive disciplinare, transmite Mediafax.

La recomandarea Comisiei de Disciplină, primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a decis, recent, ca Marian Rotaru, fostul şef al Direcţiei Publice de Patrimoniu, care fusese detaşat în februarie ca adjunct al Direcţiei de Protecţie Socială (DPS), să fie concediat. Contractul de muncă al lui Marian Rotaru a fost desfăcut şi în urma calificativului „nesatisfăcător”, pe care l-a primit pentru activitatea desfăşurată în 2018.

Înainte de a fi director în cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Marian Rotaru a fost primarul comunei Leleşti, din judeţul Gorj. Acesta a anunţat că va contesta în instanţă decizia edilului şef Marcel Romanescu, care i-a desfăcut contractul de muncă din motive disciplinare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fostul director din Primărie a intrat, acum, in UNPR şi spune că „suntem într-o ţară de dictatori şi de executori. Dacă ala s-a hotărât, unde-i ordin, cu plăcere! Vom vedea!”, a precizat Rotaru.

Cercetarea disciplinară în cazul lui Marian Rotaru a început anul trecut, după apariţia, în luna octombrie, a unei fotografii în care pare că o subordonată îi face pedichiura. Acesta a spus că poza ar fi fost făcută în urmă cu doi ani, când a avut o luxaţie la un picior.

 

Politica