miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Criticile la adresa lui Mangia se întețesc!

După înfrângerea de pe Arena Națională, toate tunurile au fost puse pe tehnicianul italian.

Chiar dacă antrenorul lucrează cu materialul furnizat de client, în care nu s-au mai regăsit golgheterii Alexandru Mitriță și Elvir Koljic, primul vândut pe o sumă fabuloasă în America, al doilea accidentat, el este ținta tirului de critici din partea oamenilor de fotbal autohtoni.

Porumboiu: „Mangia e antrenor de Serie C!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

La ProSport Live, Adrian Porumboiu a fost acid: „E un nonsens când spui control la Donkor. Mangia e antrenor de Serie C. N-am văzut o apărare mai comică decât cea a Craiovei. Cum să joci cu Donkor, ăla, fundaş central? Şi cu celălalt, Acka… Doamne fereşte. Fotbalişti stângaci la figurat, nu la propriu. E treaba lor, dar asta e părerea mea. Rotaru face ce face, pe spatele lui. Craiova e o decepţie totală. Păcat de stadion, păcat de Olguţa. Cântă frumos imnul Universităţii“.

Dinu: „Fanii Craiovei, săracii, sunt păcăliți total!”

La rândul său, Cornel Dinu a spus la TelekomSport: „Fanii Craiovei, săracii, sunt păcăliţi total. Ei au sentimentul ăsta de respect, de iubire, de dorinţă, iar Craiova în teren nu le dă nimic. Când nu te pricepi la jucători şi eşti italian şi joci cu Kelic, cu Ferreira, joci cu <decor> ăsta în partea dreaptă, joci cu jumătatea asta de geamie, Acka, e nenorocire, e dezastru. Trebuie să îi spui, <domne, matale vii din catenaccio? Ştii ce e fotbalul defensiv italian? Matale ce ai făcut, Coverciano, comerciano, matale ştii ce înseamnă un apărător, cum trebuie să facă marcajul, să nu treacă Morais ca acceleratul, ca trenul prin gară, pe lângă jucătorii tăi”.

Politica