sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iohannis: Avertizez Guvernul să nu emită OUG în justiție și politică penală până când nu se exprimă poporul

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni că se va adresa iar Parlamentului, pentru o nouă consultare care lărgește aria de cuprindere pentru referendum, pentru a-l face „mai eficient și mai puternic”. El a avertizat Guvernul să nu mai emită ordonanțe de urgență în justiție și politică penală până când nu se va cunoaște voința suverană a poporului.

”Vom avea referendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut că guvernarea pesedistă a eșuat. Mult promisele spitale nu mai există nici pe hârtie autostrăzile s-au pierdut prin sertarele ministerului, economia suferă din cauza experimentelor PSD”, a spus președintele.

Iohannis a acuzat PSD că guvernează prin intermediul ordonanţelor de urgenţă şi cere reglementarea acestora pentru a putea fi contestate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Am decis să facă o nouă consultare a Parlamentului pentru lărgirea ariei de curprindere a referendumului, pentru a-l face mai eficient și mai puternic”, a mai spus președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a anunţat că pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare, va avea loc şi referendumul care vizează domeniul justiţiei.


Politica