duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fedele și Meza Colli, reprimiți la echipă de Mangia!

Cu suficiente probleme de efectiv, antrenorul italian a revenit la gânduri mai bune față de cei doi jucători pedepsiți pentru indisciplină.

CSU Craiova a disputat un joc amical în weekend, pentru ca Devis Mangia și staff-ul său să-și facă o idee despre potențialul echipei, iar jucătorii să fie ținuți în priză. Oltenii și-au ales drept sparing formația Botev Vratsa, pe care au bătut-o măr, cu 5-0. În meciul cu buglarii, Mangia l-a folosit titular pe elvețianul Fedele, exilat de câteva săptămâni la echipa secundă a clubului. De altfel, Fedele l-a răsplătit pe antrenor, marcând unul dintre cele 5 goluri ale craiovenilor, alături de Briceag, Bic, R. Popa și V. Constantin.
Formația olteană a început partida în următoarea formulă: Popescu – Donkor, Acka, Tiago Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Bic, Fedele, Briceag – A. Cristea, Fortes. Pe parcursul actului secund au intrat în teren toți jucătorii pe care italianul i-a avut la dispoziție. Pe lângă rezultat, vestea bună pentru suporteri este reprimirea în lot a celor doi jucători ce fuseseră trimiși la echipa secundă a clubului.

Politica