marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cine îi ia locul lui Claudiu Manda?

După alegerile europarlamentare, vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, va părăsi, cel mai probabil legislativul român. Locul său, în Senat, va rămâne vacant. Următorul pe lista de candidaţi a PSD Dolj pentru a ocupa această poziţie, ar urma să fie Cosmin Vasile, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Acesta spune însă că nu a luat încă o decizie în acest sens.

Nu m-am gândit la acest lucru. Sunt pe o listă, așa este, dar este devreme să spun ce voi face. Deocamdată așteptăm ca domnul președinte (n.r. Claudiu Manda, preşedinte PSD Dolj) să depună jurământul în Parlamentul European și când se vacantează acest loc voi vedea ce decizie iau”, a declarat Cosmin Vasile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe listă mai sunt şi Alexandru Opran şi Eugen Gioancă, ambii consilieri judeţeni. Alexandru Opran este acum director adjunct la Poşta Română, în Dolj.

Claudiu Manda se află pe poziţia a treia pe lista de candidaturi a Partidului Social Democrat la europarlamenatare.

Claudiu Manda ocupă şi funcţia de preşedinte al Comisiei SRI. El a anunţat, în cadrul unei emisiuni televizate, că se va retrage din această funcţie, ca urmare a candidaturii sale la europarlamentare.

Cred că am acumulat suficient de multă experiență la nivelul Parlamentului. Cred că și oltenii și colegii mei din Dolj ar putea să fie reprezentați acolo, că am observat în ultimii ani de zile la nivelul Parlamentului European și cred că este nevoie de forțe proaspete acolo, de oameni hotărâți, care să se bată pentru România și să o pună înaintea oricăror alte interese. Cred că sunt multe lucruri pe care și eu și alți colegi care o să mergem acolo le putem explica parlamentarilor europeni despre care este adevărul din România și cum e situația aici”, a spus Claudiu Manda, la Antena 3.

 

Politica