sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vești proaste pentru olteni după meciurile internaționale!

După eșecul din Suedia, Cosmin Contra a dat încă o veste proastă: lui Bancu i s-a întors genunchiul. Totodată, Koljic nu a rezistat decât 3 minute în meciul Bosniei, părăsind terenul accidentat.

 

 

Cu Bancu și Mitriță titulari, iar Ivan introdus pe final, naționala tricoloră nu a obținut nimic din deplasarea de pe Friends Arena din Stockholm. Suedezii au marcat de două ori în prima repriză, iar golul rezervei Keșeru din actul secund s-a dovedit doar al consolării. Un start ratat al tricolorilor în preliminariile Euro 2020, având în vedere că fac parte dintr-o grupă în care este și Spania, una dintre cele mai puternice representative de pe Bătrânul Continent.

La finalul meciului, la ProTV, Contra a declarat: „Au fost două reprize diferite. În prima am fost timizi, am făcut două goluri cadou. Am făcut greșeli copilărești. A doua repriză a fost total diferită. Am avut altă atitudine, am dat gol. Am mai avut ocazii. Trebuie să luăm lucrurile bune, să luăm repriza a doua. Dacă aș avea o baghetă magică și aș ști de ce jucătorii nu au avut aceeași atitudine în prima repriză, v-aș spune. La pauză am intrat puțin în ei și le-am zis că nu asta e atitudinea și fața României. M-a ajutat după pauză și intarea lui Ivan. Băieții și-au dorit să egaleze. I-am felicitat pentru a doua repriză și i-am certat pentru prima repriză”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În plus, o veste teribilă pentru craioveni, dată de selecționerul Cosmin Contra la conferința de presă: „Bancu are o tăietură destul de urâtă la genunchi și chiar un pic i s-a întors genunchiul”. Astfel, este plauzibil ca olteanul să nu evolueze în următorul meci al naționalei, contra celor din Insulele Feroe. Nici din Bosnia nu sunt știri prea grozave. Elvir Koljic a debutat la națională, schimbându-l pe Dzeko în minutul 86. Dar a stat pe teren doar 3 minute, părăsind terenul accidentat. Încă nu se știe cât de gravă este situația lui.

 

 

Preliminarii Euro 2020 – grupa F – etapa 1

Suedia – România          2-1

Malta – Ins. Feroe          2-1

Spania – Norvegia         2-1

 

Clasament

  1. Malta 1 1        0        0        2-1    3
  2. Spania 1 1        0        0        2-1    3
  3. Suedia 1 1        0        0        2-1    3
  4. Ins. Feroe 1 0        0        1        1-2    0
  5. Norvegia 1 0 0        1        1-2    0
  6. România 1 0 0        1        1-2    0

 

Etapa 2 (marți, ora 21:45)

România – Ins. Feroe

Malta – Spania

Norvegia – Suedia

 

Suedia – România          2-1

Au marcat: Robin Quaison (’33), Viktor Claesson (’40) / Claudiu Keşeru (’58).

Suedia: Robin Olsen – Mikael Lustig (’24, Emil Krafth; ’81, Alexander Fransson), Filip Helander, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson – Emil Forsberg (’68, Gustav Svensson), Sebastian Larsson, Krsitoffer Olsson, Viktor Claesson – Robin Quaison (’88, Alexander Isak), Marcus Berg. Selecţioner: Janne Andersson.

România: Ciprian Tătăruşanu – Cristian Manea, Dragoş Grigore, Cristian Săpunaru, Nicuşor Bancu – Tudor Băluţă (’78, Andrei Ivan), Răzvan Marin – Alexandru Chipciu, Nicolae Stanciu, Alexandru Mitriţă (’46, Claudiu Keşeru) – George Puşcaş (’64, Ianis Hagi). Selecţioner: Cosmin Contra.

Au arbitrat: Michael Oliver – Stuart Burt, Simon Bennett; Paul Tierney (Anglia).

 

Politica