sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pieton acroșat și ucis de un tir pe DN7

Luni seara în jurul orei 22.00, pe DN 7, în localitatea Boița, un bărbat a fost lovit și târât de un tir câteva sute de metrii. Șoferul tirului l-a acroșat pe pietonul aflat pe partea carosabilă, l-a târât aproximativ 400 de metri, apoi și-a văzut de drum. Omul a fost lovit din nou de un autoturism condus pe aceeași direcție. De această dată, șoferul a oprit la fața locului.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Datorită indiciilor oferite de către șoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, în jurul orei 22:40, pe A1, în zona kilometrului 297-Cunța, polițiștii Biroului Autostrăzi A1 au reușit identificarea și oprirea ansamblului TIR, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba. În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a se stabili identitatea victimei precum și toate circumstanțele producerii acestui eveniment”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica