vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

CSU Craiova, norocoasă la tragerea la sorți!

În semifinalele Cupei României, oltenii au evitat campioana CFR Cluj, precum și Astra Giurgiu, care tocmai a învins-o pe Oblemenco.

După ce în sferturile de finală, CSU Craiova a picat cu singura reprezentantă a ligii a treia ajunsă în această fază a întrecerii, zeița norocului a fost iar de partea oltenilor la tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României. Astfel, formația craioveană a evitat CFR Cluj, campioană și lider al clasamentului, precum și Astra Giurgiu, echipă care tocmai a îngenuncheat-o în Bănie, și a picat cu Viitorul Constanța, echipă ce de-abia a prins play-off-ul în ultima etapă. În cealaltă semifinală se vor duela CFR Cluj și Astra.

CSU Craiova a ajuns în această fază a competiției după ce a eliminat formații de ligi inferioare. În 16-imi a trecut cu 2-0 de Sportul Snagov, în optimi cu 4-1 de Turris Turnu Măgurele, iar în sferturi cu 3-0 de Miercurea Ciuc. Extrasă prima din urnă, CSU Craiova va juca primul meci din semifinale acasă, iar returul la Constanța. Jocurile din penultimul act al Cupei României vor avea loc în perioada 2-4 aprilie, turul, respectiv 23-25 aprilie, returul.
Pentru suporterii craioveni vestea este excelentă, având în vedere că va fi a doua deplasare la rând la mare. În campionat, meciul va avea loc la mijlocul lunii aprilie, iar în Cupă la finalul lunii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cupa României – semifinale:
CFR Cluj – Astra Giurgiu
CSU Craiova – Viitorul Constanța

Politica