joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Două secții din DNA rămân fără șefi

Procurorii CSM au respins, la şedinţa de joi, plângerile DNA faţă de hotărârile Secţiei de încetare a delegării pentru doi şefi de secţie din cadrul Direcţiei, au precizat surse din Consiliu. Delegările au încetat în contextul OUG 7, care le interzice ocuparea funcţiilor numite de preşedinte, scrie Mediafax.

Hotărârile atacate de DNA, din 26 februarie, vizau respingerea continuării delegării unor şefi de secţie din Direcţie, în contextul intrării în vigoare a OUG nr. 7 pe legile justiţiei, care interzice delegările în funcţiile de conducere din cadrul parchetelor pentru care numirea se face de preşedinte.

Cei doi şefi de secţie sunt Mădălina Scarlat – procuror-şef al Secţiei judiciare penale şi Dănuţ Volintiru – procuror-şef al Secţiei de combatere a corupției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șeful interimar al DNA, Călin Nistor, a declarat, miercuri, că există pericolul blocării unor dosare ale Direcţiei, în cazul în care nu se va găsi o soluţie pentru delegările în funcţiile de conducere, în contextul intrării în vigoare a OUG pe legile justiţiei, care le interzice.

Politica