luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii trag de Tandia! Sepsi i-a stabilit prețul!

CSU îl vrea pe Tandia pe postul lăsat liber de Mitriță. Cei de la Sepsi au explicat când îl lasă să plece și pe ce bani.

 

Ibrahima Tandia este ținta CSU Craiova în acest final de mercato. Jucătorul a impresionat sub comanda olteanului Eugen Neagoe, reușind în 21 de meciuri 9 goluri și 5 asisturi. Însă oltenii nu-l vor putea cumpăra decât în vară pe atacantul din Mali și numai dacă vor pune pe masă minim un milion de euro.

Ardelenii au remarcat că oltenii au făcut bani serioși din vânzarea lui Mitriță la New York City și vor o sumă cu 6 zerouri în eventualitatea unui transfer al vedetei lor în Bănie. Janos Bokor, directorul sportiv de la Sepsi, a declarat pentru ProSport: „Tandia rămâne la Sepsi acum. E posibil ca în vară să plece, discutăm. Nu vrem să stăm în calea jucătorului dacă găseşte o echipă la care să meargă. Am semnat prelungirea cu el, dar nu are o clauză anume. Va pleca în momentul în care primim o ofertă bună. În momentul de faţă nu ştim pentru ce sumă va pleca. Important e că rămâne până în vară, ne gândim atunci cât cerem. De exemplu, dacă îl vrea Craiova, trebuie să vină cu o ofertă concretă. L-a vândut pe Mitriţă pe o sumă foarte mare, deci cred că putem cere şi noi o sumă cu şase zerouri. Până acum, Tandia a arătat că poate merge la o echipă mare”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, oficialul covăsnenilor i-a avertizat pe conducătorii olteni că vor avea concurență serioasă pentru semnătura lui Tandia: „Au fost ceva echipe din străinătate care s-au intersat de el, nu e obligatoriu să se transfere în Liga 1. Echipe bune şi-au manifestat interesul pentru el. Sunt echipe de top din Turcia şi din Rusia”.

 

Politica