vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: A băut bine și apoi s-a urcat la volan

Record negativ la Mehedinți! Un șofer beat criță, aflat la un pas de comă alcoolică , a fost prins la volan de către poliție. A băut până n-a mai văzut cu ochii, apoi s-a urcat în mașină și a plecat la plimbare. Din fericire, poliția l-a depistat rapid și i-a întocmit dosarul penal corespunzător faptei.

La data de 18.02.2019, patrula mixtă formată din polițiști ai Biroului Rutier şi Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat un bărbat de 44 ani, din municipiu, care conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 336, alin. 1, din Codul Penal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 18.01.2019, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat pe bulevardul Mihai Viteazu, un tânăr de 24 ani, din municipiu, care conducea un autoturism cu numărul provizoriu de înmatriculare, având autorizația provizorie de circulație expirată din data de 07.12.2018. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 334, alin. 1, din Codul Penal.

La data de 18.02.2019, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au organizat o acţiune preventivă pe raza municipiului, pentru identificarea pietonilor ce nu respectă regulile de circulație, ocazie cu care au fost legitimate 40 de persoane, controlate 38 de autovehicule și aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, 7 dintre acestea pietonilor, în valoare de 5945 lei.

Politica