vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Fanii FCU Craiova îl cer pe Prepeliță!

După ce a fost pus pe liber de Chiajna, fostul căpitan al Universității Craiova este așteptat cu brațele deschise în Bănie.

Concordia Chiajna a anunțat că s-a despărțit de 5 jucători, între care și Simon Măzărache, fost la CSU, și Andrei Prepeliță, care a explodat în fotbal la Craiova. Comunicatul ilfovenilor sună așa: „CS Concordia Chiajna, Simon Măzărache şi Andrei Prepeliţă au reziliat de comun acord contractele celor doi jucători cu clubul nostru. Fundaşul Mihai Leca şi goalkeeperul Alexandru Costache au fost împrumutaţi către FC Chindia Târgovişte, respectiv CS Pandurii Târgu Jiu, în timp ce împrumutul tânărului Daniel Panait, de la FC Viitorul, a luat sfârşit. Pe această cale, le mulţumim pentru aportul lor şi pentru munca depusă în perioada petrecută în tricoul „vulturilor”!”

Anunțul făcut de ilfoveni i-a declanșat pe suporterii internauți ai celor de la FCU Craiova. Andrei Prepeliță este apreciat, la unison, drept omul potrivit la mijlocul terenului pentru a pune umărul la atingerea obiectivului, promovarea în B. Recent, clubul craiovean a anunțat ruptura cu Florin Costea și Mihai Dina, în trecut idoli pe stadionul Oblemenco.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica