miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova nu știe cu cine a jucat!

Ori a vrut să-și păcălească suporterii, ori a făcut o confuzie, cert e că staff-ul celor de la FCU Craiova persistă cu o dezinformare.

Trupa lui Nicolo Napoli a jucat în primul meci amical din Antalya contra echipei de juniori a clubului Vorskla Poltava. Partida test a fost live pe pagina clubului ucrainean. Oltenii au anunțat și înainte de începerea stagiului că vor juca împotriva primei echipe a clubului și au continuat și după meci să pretindă că au făcut 1-1 cu formația din prima ligă ucraineană, nu cu juniorii acestora. Așadar, jocul test s-a încheiat la egalitate, Bălan marcând pentru echipa pregătită de Napoli. Cu prima echipă a lui Vorskla Poltava a jucat CSU Craiova, meci câștigat de olteni cu 3-0 prin reușitele lui Mitriță, Koljic și Cristea, ultimul din penalty.

În al doilea joc test din Turcia, FCU Craiova a bătut cu 3-1 divizionara secundă Ripensia Timișoara. Bălan, Raicea și Costea au dat golurile. Napoli a început cu Mogoșanu, Kovari, Avram, Ciucă, Cristiu, Raicea, Codoban, Tănase, Răducanu, Dina, Bălan. Au mai intrat în actul secund Chindriș, Suciu, Moț, Negru, Zimță, Costea, Perez.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica