joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anchetă la Ambulanța Gorj. Un echipaj medical a aruncat gunoiul în râu

Un gorjean a anunțat pe Facebook că a observat un echipaj medical cum a aruncat din salvare două plase pline cu gunoi în râul Blahnița, în localitatea Târgu-Cărbunești. Conducerea Serviciului de Ambulanță Gorj a început o anchetă internă.

Azi am avut un șoc. Pe drumul spre Țicleni, în jurul orei 13.00, se oprește o salvare pe pod, se deschide portiera și cineva dinăuntru aruncă 2 plase de gunoi în râul Blahnița. Un cadru sanitar să aibă o asemenea atitudine pentru mediu?!? În ce lume trăim? Încotro ne îndreptăm?”, este mesajul postat de un bărbat pe o rețea de socializare.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi, a declarat că s-a început o anchetă și că într-adevăr întâmplarea este reală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Mi se pare anormal. O să facem o cercetare să vedem ce și cum s-a întâmplat. Sigur că nu e normal, mai ales dacă ar fi să nu fie deșeuri medicale, ar fi și mai grav. Nu mă pronunț până când vedem ce s-a întâmplat de fapt. O să verificăm în dispecerat ce solicitări a avut fiecare și ce mașină a fost în zona respectivă, ce solicitări au fost în zona spre Țicleni”, a declarat Constantin Mitroi, potrivit Gorjeanul.

Politica