duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mitriță: „Voi pleca după preliminarii!”

Căpitanul oltenilor și-a făcut toate calculele și a anunțat când va părăsi Bănia.

AC Torino nu e de Mitriță, căpitanul oltenilor are alte standarde: „Dacă oferta venea de la Juventus plecam de-acum. Gândul meu e să rămân la Craiova, nu mă gândesc la plecare. Voi pleca dacă va fi o ofertă bună pentru club, pentru mine. Voi pleca după preliminarii. Dacă era o sumă bună eram plecat până acum. Sunt un jucător bun, cu calitate, dar nu pot să spun eu cât valorez, dacă fac 5 milioane sau mai puțin”. Jucătorul și-a făcut și o autoevaluare și a expus obiectivele pe care le are în acest sezon: „Am marcat în 2018 18 goluri, am fost și cel mai bun jucător din campionat potrivit InStat, sunt multe lucruri pe care le-am făcut în acest campionat, am prins echipa etapei de multe ori, mă bucură mult. Vreau să marchez cât mai mult, să-mi ajut echipa să ne batem pentru primele locuri. Vreau să câștigăm cât mai multe trofee, pentru că din acest motiv am venit la echipa mea de suflet. Cupa și campionatul sunt obiectivele noastre, ne vom bate pentru fiecare meci”.
Despre cantonamentul din Antalya, Mitriță a declarat: „Sunt puțin obosit după antrenamentele astea, sunt fizice, trebuie să tragem tare, dar dacă le vom duce la bun sfârșit vom avea forță în campionat. O echipă care se respectă, cum este Craiova, este normal să stăm la un asemenea hotel. A fost frig, e mult mai bine față de ce se întâmplă în țară, dar ne acomodăm la orice condiție de antrenament, trebuie să ne facem treaba noastră”.
Căpitanul CSU consideră venirea veteranului Cristea de bun augur: „Este un jucător cu experiență, care ne va ajuta foarte mult, știe să mi-o dea la un-doi-uri, știe să intre în joc, să țină de minge, e un jucător de calitate”. El a comentat și mutarea lui Stoian: „Nu m-a surprins transferul lui Stoian lui FCSB, vreau să-i urez multă baftă, e prietenul meu”.

Politica